Vi åpner igjen!

Den 5. februar er vi tilbake til vanlige åpningstider. Se regelverk rundt COVID 19 lenger nede i innlegget.

Åpningstider:

Mandag 0545-2200
Tirsdag 0800-2200
Onsdag 0545-2200
Torsdag 0800-2200
Fredag 0545-2000
Lørdag 0900-1700
Søndag 1200-1800

Informasjon om treningstimer og timeplan publiseres fortløpende.

Vi må alle vise ekstra hensyn og være påpasselige så vi alle holder oss friske og raske, og med det i tankene er det viktig at alle følger reglene rundt besøk på senteret.Vanligvis har vi vært en sosial arena, det kan vi dessverre ikke være nå, unngå å tren sammen og ikke bruk lengre tid enn nødvendig.

Regelverk som gjelder fra 15/6

Følg med på plakater med regler på senteret i tilfelle endringer.

  • Senteret skal bare brukes dersom du er helt fri for symptomer. Skal du være i karantene kan du ikke komme å trene selv om du ikke har symptomer.
  • Hold avstand i samsvar med retningslinjer fra myndighetene. 1 meter ved moderat fysisk aktivitet, 2 meter ved hard fysisk aktivitet. (1 meter avstand ved styrke, 2 meter kondisjon på f.eks tredemølle). Dette har senteret lagt tilrette for, men vi må selv ta ansvar og ikke bevege oss for tett innpå hverandre.
  • Sprit hendene dine før du går inn i senteret. Håndsprit vil du finne på veggen når du går inn samt utvalgte steder på senteret.
  • Alle apparater skal vaskes av etter bruk, vi har supplert alt dere trenger for å gjøre dette. Dere vil finne stasjoner med det dere trenger plassert ut over hele senteret.
  • Både egentrening og gruppetrening bookes på nett. Alle som kommer for å trene må ha med seg medlemskortet sitt og bruke det, samt å sjekke inn med resepsjonisten. Egentrening-Ikke tren flere sammen eller del på utstyr.
  • Senteret er delt inn i 3 soner på styrke. Utstyr i form av vekter, stenger osv skal ikke flyttes imellom sonene (sonene er delt inn med skille på gulv).
  • Gå av og på tredemøller bak for å holde 2 meter avstand.
  • Vær grundig med vasken før du går videre med treningen din.

Spinning/Gruppetimer

Her gjelder selvsagt samme regler som alt annet, men for å holde avstand så er det lagt opp røde punkter i gruppesalen. Bruk dem så holder vi alle fin avstand til hverandre og ikke reserver plass til andre enn deg selv.

I spinningsalen skal syklene som er satt ut brukes, disse skal ikke flyttes på, reserver heller ikke sykler til andre. Sykler og utstyr som har blitt brukt skal vaskes godt over etter bruk.

Foreløpige endringer

Barnepass vil i første omgang være stengt ut juli.

Garderober vil være stengt ut juni før det blir tatt en ny vurdering.

Følg med på timeplanen for påfyll av timer, vi starter opp gradvis og fyller på underveis.

Hilsen alle ansatte på Pulz som gleder seg veldig til å treffe medlemmene sine igjen.