Timebeskrivelser for timer i sal

les-mills-body-pump

Her er en oversikt som kort beskriver fellestimene i sal og varighet.

LesMills timer :

Alle LesMills timer er forhåndskoreograferte , noe som gjør at der enkelt for deg som deltaker å komme inn i treningsopplegget uansett om du er nybegynner eller har vært med tidligere. Koreografi og musikk forandres hver 3 måned.

BodyAttack®
BA er en enkel, høyintensiv gruppetrening utført til musikk, som tilbyr topp trening for alle nivåer. Du deltar på intensive øvelser som bedrer hjerte- og karsystemet og styrker muskulaturen i hele kroppen. 60 min.

BodyBalance™
BODYBALANCE™ er en perfekt blanding av yoga, tai chi og pilates som gjør at du blir konsentrert og avspent. Du trener styrke og fleksibilitet til vakker og harmonisk musikk. BODYBALANCE™ styrker mage- og ryggmuskulaturen, og er med på å redusere stress og spenninger i kroppen.

BodyPump®
BP er styrketrening til musikk som er utfordrende og gjør deg sterk. Treningen er perfekt for både kvinner og menn som vil trene hele kroppen på en time. At BodyPump er enkelt, gjør det lettere å komme i gang og effektiviteten fører til at du raskt merker resultater. 60 min.

BodyStep ®
BS er en moderne versjon av step-up med stikkord som energi, kraft og glede! Det er en enkel, atletisk og morsom treningsform der du bruker en kasse som kan justeres i høyden og trener til motiverende musikk. Hvis du trener regelmessig, kan du forbedre kondisjonen, få bedre koordinasjon og bli sterkere. 60 min.

Sprint®

LesMills Sprint er ikke en vanlig sykkeltime.

Det er en tøff 30 minutters HIIT trening som passer alle uansett treningsbakgrunn. Fordelen med å trene HIIT på sykkel er at teknikken er enkel å gjennomføre og belastning på kroppens ledd er minimal. Timen er oppbygd av intervaller der målet er å jobbe på et maksimalt anstrengelsesnivå i hver intervall for å hvile etterpå.

RPM®

RPM timen består av ni låter som er basert på utendørs sykkeltrening.I løpet av 45 minutter kjører du gjennom variert terreng med en inspirerende instruktør som utfordrer både kondisjon og utholdenhet.

Tone®

Tone er en cross-training time som fokuserer på kondisjon, stryke og kjernemuskulatur. I løpet av timen benytter du deg av gummistrikk og  vektskiver. Tone er en skånsom trening og lett å tilpasse til ditt fysiske nivå. Du bestemmer selv hvor hardt eller lett du vil trene , noe som gjør at Tone passer til de fleste.

Sirkeltrening
Dette er som en god gammeldags “gym time”. Passer for alle. Stasjonstrening etter musikk, hvor arbeidsintervallene kan variere, samt øvelser.

Spinning
Fellestrening på sykkel i sal. Kombinasjon av stående og sittende sykling, mulighet for individuell innstilling av motstand.

Tabata/Styrke
Intervalltrening med stort sett vekter ! Totalt 4min per øvelse, fordelt 8 intervaller á 20 sek arbeid og 10 sek pause. Tempoet og intensitet tilpasser du selv noe som gjør at timen passer alle.

Zumba
Beskrevet som verdens største fitness-party. Med eksotiske bevegelser til glad partymusikk er det lett å la seg rive med. Dansebasert, men lett å følge med på trinnene. Der aerobic og andre mer tradisjonelle treningsformer er bygget opp etter puls og takt, baserer Zumba seg i stedet på formen.

Yin Yoga

Yin yoga er en rolig terapeutisk yogaform og gir derfor en god avspenning i en krevende hverdag. I noen av yin-yoga-stillinger arbeides det over lengre tid for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd.

Dette får deg til å gi slipp spenninger og få mer energi. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulatur.